Зустріч випускників

09.05.2016 22:10
ШКОЛА ДЛЯ ПОЛЬОТУ ДАЛА МЕНІ КРИЛА
У п'ятницю, 6 травня, приміщення Комарівського навчально-виховного комплексу наповнилося веселим гомоном колишніх учнів і вчителів, давніх друзів, знайомих і невпізнаваних гостей. 
Ось уже вкотре школа покликала усіх на зустріч, зібравши під своїм дахом випуски 1966, 1976, 1986, 1996 та 2006 років. Нинішні вчителі та учні під керівництвом Ємець Л.Г. підготували у шкільному Музеї Пісні цікаве свято з  конкурсами, побажаннями, музичними вітаннями, яке разом зі спогадами випускників тривало понад 2 години.
 Зі словами вдячності до своїх наставників зверталися випускники Комарівського НВК, що стали лікарями, вчителями, архітекторами і просто справжніми людьми – добрими, чесними, людяними. Незважаючи на те, що день зустрічі був робочим, вони знайшли час і можливість приїхати до рідної школи, зустрітися зі своїми однокласниками, пройтися шкільними коридорами та посидіти за партами. Ведучі свята Гожедрянова Ольга Сергіївна та учень 8 класу Морозов Денис запросили до вітального слова класних керівників – ветеранів педагогічної праці Двірняка С.М., Журавель Т.М., Маліцьку Р.Д., Жарка О.Я., колишніх вчителів Шевченко Н.І., Закопайка Ю.І., які зробили перекличку, пригадали кумедні випадки із шкільного життя та неповторні риси кожного класу, побажали своїм колишнім учням всього найкращого. Допомогли створити святковий настрій музиканти-аматори  Хильківського СБК Людмила Масюк та Галина Безугла, за що їм окрема подяка. 
Висловлюю щиру вдячність педагогічному та учнівському колективу та нашим гостям - випускникам  за підтримку і добре слово.
Хочеться вірити, що і в наступні роки наша школа ще не раз збере своїх випускників, якщо, звісно, продовжить своє існування.
В.о.директора Комарівського НВК  А.Г.Прядко